مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

آمار کرونا در ایران ۲۷ مرداد | ۱۶۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته جان باختند

  • کد خبر: ۳۹۳۱۸
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
آمار کرونا در ایران ۲۷ مرداد | ۱۶۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته جان باختند
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۲۴۷ مورد جدید کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۴۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۵۵ نفر از آنها بستری شدند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۴۵ هزار و ۴۵۰ نفر رسید.

لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۹ هزار و ۸۰۴ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تا کنون ۲۹۹ هزار و ۱۵۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته وی، ۳۷۷۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی افزود: تا کنون دو میلیون و ۸۸۷ هزار و ۹۳۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.


اینجا ببینید: علائم کرونا به ترتیب کدام است؟ + عکس


آمار کرونا در ایران ۲۷ مرداد | ۱۶۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته جان باختند

 

لاری با اشاره به استان های در وضعیت قرمز کرونا گفت: استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی همچنین درباره استانهای در وضعیت هشدار گفت: همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت توضیحاتی در خصوص وضعیت بیماری در استان کرمان ارایه داد و گفت: این استان از جمله استانهایی بود که در زمان شیوع این بیماری، به نسبت بسیاری از استانهای دیگر، خیز ضعیف تری را تجربه کرد و از اسفند ماه تا اواسط خرداد ماه شاهد پایداری نسبی در موارد ابتلا و بستری ناشی از کرونا در این استان بودیم. اما متاسفانه از نیمه خردادماه یک خیز شدید در موارد ابتلا و بستری روزانه در این استان صورت گرفت؛ به طوری که تعداد موارد ابتلا و بستری از ۱۵ تیر تا اواسط مردادماه به بیشترین میزان خود از زمان شیوع بیماری رسید.

وی گفت: گرچه طی روزهای گذشته تا حدی از شدت ابتلا و بستری ناشی از کرونا در این استان کاسته شده، اما همچنان شرایط در اغلب شهرستانهای این استان حساس، ناپایدار و نگران کننده است؛ به طوری که اکنون ۱۱ شهرستان در وضعیت قرمز و هفت شهرستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

لاری میانگین استفاده از ماسک در استان کرمان را ۸۱ درصد اعلام کرد و گفت: بیشترین میزان استفاده از ماسک در شاغلین ادارات، موسسات و بانکهای استان و کمترین میزان در وسایل نقلیه عمومی است. همچنین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در اصناف و اماکن عمومی ۸۶ درصد است.

وی با اشاره به اینکه از تاریخ ۱۵ مرداد تا کنون ۸۰ مورد از صنوف متخلف در رعایت پروتکلهای بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند، افزود: در همین بازه زمانی ۷۲ مورد از اماکن مذکور به علت عدم رعایت پروتکلها پلمب شدند. در مجموع امیدواریم با استفاده جدی تر از ماسک و رعایت پروتکل ها، شاهد خروج شهرستانهای این استان از وضعیت قرمز و هشدار باشیم.

لاری گفت: فراوش نکنیم وضعیت اکنون بیماری در کشورمان بازخورد نوع رفتار ما طی هفته های گذشته است؛ امیدواریم با تقویت و تداوم عزم و اراده خود در رعایت پروتکل ها و بویژه سه اصل شست و شوی مداوم دست ها، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک شاهد شکست زنجیره انتقال بیماری در کشور باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->