هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ از آن بالا چرخ‌بال می‌آید، یک دانه سشوار می‌آید! خودکشی دسته‌جمعی نهنگ‌ها بازتاب گزارش شهرآرا از سرا‌های سالمندان و پیشنهاد شهروندان | مدیران بهزیستی خراسان رضوی سری به سرا‌ها بزنید خراسان رضوی ۳۴ مدرسه سنگی دارد گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات! آنچه باید درباره خرید و نگهداری جوجه رنگی‌ها بدانیم راه‌اندازی سامانه جدید قیمت‌گذاری دارو از اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ اجرای عملیات تکمیلی سالانه واکسیناسیون فلج اطفال بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی سه بیمار شد  (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) تلخی این قند | آیا شیرین‌کننده‌های مصنوعی بی‌خطرند؟ دعوای مالک و مستأجر به نزاعی هولناک در مشهد منجر شد | مالک تبربه‌دست داروخانه را  آتش زد تذکر نماینده مجلس به دلیل وجود مدارس کانکسی طوفان مشهد را درنوردید (بامداد یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش آموزش و پرورش به موضوع تعرض به دانش‌آموزان در جنوب تهران نگاهی به واکنش‌ها نسبت به تصمیمات جدید شورای انقلاب فرهنگی در خصوص کنکور ۱۴۰۴ جزئیاتی از معادن نویافتۀ هخامنشی‌ها در آبدانان ایلام جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: مشهد، الگوی مدیریت و خدمات‌رسانی برای سایر شهر‌های کشور است ۱۵ درصد ایرانی‌ها مسواک نمی‌زنند خبر ناخوش برای یازدهمی‌ها | امتحان نهایی تمام دروس در خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد و کاهش دما تا پایان هفته جاری ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تجهیزات پزشکی حذف شد مشکل سربازی متأهلان دانشگاه فرهنگیان رفع خواهد شد رئیس پارک علم و فناوری سلامت مشهد منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا افزایش حقوق سال ۱۴۰۴ شاغلان و بازنشستگان صندوق لشکری در فروردین ماه اعمال می‌شود؟ پیش‌بینی بارش برف بهاری در برخی نقاط کشور (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمار کرونا در ایران ۲۷ مرداد | ۱۶۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته جان باختند

  • کد خبر: ۳۹۳۱۸
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
آمار کرونا در ایران ۲۷ مرداد | ۱۶۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته جان باختند
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۲۴۷ مورد جدید کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۴۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۵۵ نفر از آنها بستری شدند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۴۵ هزار و ۴۵۰ نفر رسید.

لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۹ هزار و ۸۰۴ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تا کنون ۲۹۹ هزار و ۱۵۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته وی، ۳۷۷۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی افزود: تا کنون دو میلیون و ۸۸۷ هزار و ۹۳۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.


اینجا ببینید: علائم کرونا به ترتیب کدام است؟ + عکس


آمار کرونا در ایران ۲۷ مرداد | ۱۶۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته جان باختند

 

لاری با اشاره به استان های در وضعیت قرمز کرونا گفت: استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی همچنین درباره استانهای در وضعیت هشدار گفت: همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت توضیحاتی در خصوص وضعیت بیماری در استان کرمان ارایه داد و گفت: این استان از جمله استانهایی بود که در زمان شیوع این بیماری، به نسبت بسیاری از استانهای دیگر، خیز ضعیف تری را تجربه کرد و از اسفند ماه تا اواسط خرداد ماه شاهد پایداری نسبی در موارد ابتلا و بستری ناشی از کرونا در این استان بودیم. اما متاسفانه از نیمه خردادماه یک خیز شدید در موارد ابتلا و بستری روزانه در این استان صورت گرفت؛ به طوری که تعداد موارد ابتلا و بستری از ۱۵ تیر تا اواسط مردادماه به بیشترین میزان خود از زمان شیوع بیماری رسید.

وی گفت: گرچه طی روزهای گذشته تا حدی از شدت ابتلا و بستری ناشی از کرونا در این استان کاسته شده، اما همچنان شرایط در اغلب شهرستانهای این استان حساس، ناپایدار و نگران کننده است؛ به طوری که اکنون ۱۱ شهرستان در وضعیت قرمز و هفت شهرستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

لاری میانگین استفاده از ماسک در استان کرمان را ۸۱ درصد اعلام کرد و گفت: بیشترین میزان استفاده از ماسک در شاغلین ادارات، موسسات و بانکهای استان و کمترین میزان در وسایل نقلیه عمومی است. همچنین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در اصناف و اماکن عمومی ۸۶ درصد است.

وی با اشاره به اینکه از تاریخ ۱۵ مرداد تا کنون ۸۰ مورد از صنوف متخلف در رعایت پروتکلهای بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند، افزود: در همین بازه زمانی ۷۲ مورد از اماکن مذکور به علت عدم رعایت پروتکلها پلمب شدند. در مجموع امیدواریم با استفاده جدی تر از ماسک و رعایت پروتکل ها، شاهد خروج شهرستانهای این استان از وضعیت قرمز و هشدار باشیم.

لاری گفت: فراوش نکنیم وضعیت اکنون بیماری در کشورمان بازخورد نوع رفتار ما طی هفته های گذشته است؛ امیدواریم با تقویت و تداوم عزم و اراده خود در رعایت پروتکل ها و بویژه سه اصل شست و شوی مداوم دست ها، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک شاهد شکست زنجیره انتقال بیماری در کشور باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->